Grijper

Over Meijering Recycling

Meijering Recycling is een snel groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het afhalen en verantwoord recyclen van metalen en oud papier. Wij verzorgen deze diensten voor bedrijven, particulieren en non-profitorganisaties. Meijering Recycling heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn voor tal van organisaties.

Tevens beschikken wij over VCA gecertificeerd, vakkundig personeel en ondersteunende middelen.

Ons bedrijf is gevestigd in Beilen en Smilde (Gemeente Midden-Drenthe).

Werkwijze

Wij stellen ons ten doel elke transactie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Door een heldere manier van werken en een eerlijke prijs voor uw materialen of afvalstromen, zorgen wij ervoor dat u op de beste manier wordt geholpen. Of dit nu gaat om metalen van particulieren of organisaties, het plaatsen van een container, tijdelijk of permanent, op locatie of het verwijderen van machines en installaties. Wij zorgen van begin tot eind voor een correcte en complete afhandeling.

Werkwijze voor het plaatsen van een container:

  • 1. Locatiebezichtiging, persoonlijk advies en een passende oplossing
  • 2. Plaatsen container(s)
  • 3. Legen/verwisselen container(s) binnen zo spoedig mogelijk na uw bericht
  • 4. (Contante) betaling voor recyclebare restproducten U ontvangt een goede prijs

Werkwijze bij ophalen of inleveren van metaal:

  • 1. U geeft ons uw gegevens door (via onze website of telefonisch)
  • 2. Wij arriveren op de afgesproken tijd en plaats of u komt bij ons langs
  • 3. Wij laden uw metalen in- of uit
  • 4. Metalen worden gesorteerd en gewogen
  • 5. U ontvangt een goede prijs

Voor grotere projecten wordt er altijd een persoonlijke afspraak gemaakt om zo een passende werkwijze te bespreken en overeen te komen. Alle restproducten die wij innemen worden verantwoord gerecycled.

Missie en Visie

Missie

Meijering Recycling staat voor duurzame samenwerking, service op maat en persoonlijk contact op het gebied van recycling. Dankzij jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd op het gebied van metaal- en papier recycling. Hierdoor kunnen wij ons verplaatsen in onze klanten en komen wij op een professionele wijze tegemoet aan uw behoeften.

Wij hebben als doelstelling om onze klanten optimaal te bedienen en zo een betrouwbare relatie op te bouwen. Bij Meijering Recycling vinden wij het belangrijk om maatschappelijk verantwoord om te gaan met u als klant, onze producten en omgeving.

Visie

Meijering Recycling legt de lat hoog, loopt van nature een stapje harder en verder voor klanten en toont initiatief. Wij stimuleren anderen om dit ook te doen. Vandaar dat wij in de toekomst een erkend leerbedrijf willen worden voor het middelbaar beroepsonderwijs om onze kennis en ervaring over te dragen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een stapje harder lopen dan noodzakelijk en initiatief tonen, daar staat Meijering Recycling voor. Onze producten, diensten en beleid zijn gericht op het creëren van een duurzame toekomst voor mens, milieu en maatschappij. Dit vertaalt zich onder andere in de onderstaande actuele initiatieven.

Project computer recycling GGZ
Momenteel zijn wij in samenwerking met GGZ Drenthe De korf bezig met een project. Een onderdeel van dit project is om het bewustzijn van cliënten betreffende het omgaan met restproducten te vergroten en zo tegelijkertijd bij te dragen aan het behandelproces. De cliënten wordt onder andere geleerd om afval in verschillende vormen te scheiden door het demonteren van computers. Wij halen vervolgens de gescheiden soorten metalen en elektrische apparatuur op om het zoveel mogelijk op een verantwoorde manier te recyclen. Data dragers zoals harde schijven en geheugen worden zorgvuldig vernietigd om ervoor te zorgen dat er geen data meer afgelezen kan worden op welke wijze dan ook.

Voor dit project zijn wij altijd op zoek naar oude computers. Heeft u interesse om met Meijering Recycling samen te werken aan dergelijk project, neem dan contact op met ons.